Blog

“Met deze partij hoef ik niet eindeloos te mailen of steeds hetzelfde verhaal te vertellen”

woensdag 9 juni 2021
ERES Boomverzorging schafte een hybride hoogwerker aan en heeft daar vooral in stedelijke gebieden profijt van. Mentoor Lease adviseerde bij de aanschaf.

Lees meer

Kijk naar deze prijs in plaats van naar het maandbedrag

woensdag 12 mei 2021
Nu je hebt besloten een object te gaan leasen, weet je ook precies welk bedrag je daar per maand aan uit wilt geven. In deze blog leggen we uit waarom je vooral ook de ...

Lees meer

Deze combinatie van kennis is goud waard

woensdag 28 april 2021
Je bent in gesprek met een financier over een nieuwe lease. Je merkt snel dat de financier weinig kennis heeft over de branche waarin je werkt. Hoe erg is dat?

Lees meer

Voertuig of machine leasen? Zorg dat je onafhankelijk bent van deze drie factoren

woensdag 14 april 2021
Wie een specifiek voertuig of een machine op het oog heeft, hoeft niet gebonden te zijn aan een merk, een leverancier of financier. Een onafhankelijke partij in leasing kijkt ...

Lees meer

Zo dalen de maandlasten van een leasecontract van agrarisch materieel

woensdag 31 maart 2021
In de aanschaf van agrarisch materieel staan financiers steeds welwillender tegenover gebruikte objecten. Bovendien kunnen nu ook de looptijden van de leasecontracten langer.

Lees meer

Op deze manier heeft een leverancier snel tijd voor de volgende klant

woensdag 17 maart 2021
Hoe ziet het contact van jouw klant met de leasepartij eruit? Maak slim gebruik van de kennis van de leasepartij zodat jullie elkaar echt versterken.

Lees meer

Nog nooit was investeren in zonnepanelen zo aantrekkelijk als in 2021

woensdag 3 maart 2021
In 2021 zijn er maar liefst zes verschillende subsidies en belastingvoordelen die de investering in zonnepanelen wel heel aantrekkelijk maken. Kijk welke regeling op jou van ...

Lees meer

Zo blijf je in beeld bij je klant

woensdag 17 februari 2021
Nu we onze klanten minder vaak in levende lijve spreken, moeten we innovatief zijn. Organiseer een online event waarbij je jouw enthousiasme deelt en zorgt voor interactie.

Lees meer

Registreer je (land)bouwvoertuig deze maand bij het RDW

woensdag 3 februari 2021
Beschik jij over één of meerdere landbouwvoertuigen? Registreer het voertuig dit jaar nog. Vanaf volgend jaar is keuring door het RDW noodzakelijk.

Lees meer