Maatwerk in Leasing

Leasevormen

Belangrijke investeringen zijn nodig voor de realisatie van uw ondernemersdoelstellingen, zonder dat deze investeringen een aanslag doen op het werkkapitaal van uw onderneming.
Leaseoplossingen worden door steeds meer bedrijven gebruikt. Een logische keuze, omdat lease vele voordelen biedt boven koop of financiering door middel van een bankkrediet.
Indien u een fabrikant of leverancier bent, geldt dat u met lease een ideaal instrument heeft om uw product inclusief een financieringsoplossing aan te bieden. Dit verhoogt uw omzet en versterkt de binding met uw klant.

Voordelen voor de keuze van lease:

  • Liquiditeit van uw onderneming blijft gehandhaafd. Het werkkapitaal blijft beschikbaar voor de kernactiviteiten van uw onderneming;
  • Duidelijk overzicht van de maandelijkse vaste financieringslasten gedurende de leaseperiode;
  • Afhankelijk van de keuze van de leasevorm bestaat de mogelijkheid tot optimalisering van kleinschaligheidsinvesteringsaftrek;
  • Maatwerk in lease. Financiering van de gehele aankoopprijs van het object, het opnemen van een slottermijn of een aanbetaling in de leaseconstructie behoren tot de mogelijkheden.

Welke leasevorm biedt u het meeste voordeel? Wij bieden oplossingen in vele soorten en maten. De twee hoofdvormen zijn financiële en operationele lease.