Maatwerk in Leasing

Over ons

Uw intermediaire leasepartner met parate kennis over het te financieren object

Je overweegt nieuw materieel aan te schaffen: een investering voor de lange termijn in je bedrijf. Het in orde maken van de financiering is een apart traject, dat vaak lastig is in zijn geheel te overzien. Jij hebt immers verstand van groot materieel en bent geen financieel specialist. Het is daarom een geruststellende gedachte dat wij dit traject voor je kunnen verzorgen, van begin tot eind.

In eerste instantie verwachten mensen het niet. Maar als zelfstandige (merk)onafhankelijke intermediair in leasing beschikken we over een flinke dosis materieelkennis. Dat maakt ons een prettige gesprekspartner. In de eerste plaats kunnen we een klant precies vertellen welke voordelen een specifiek object hem biedt. Ook weten we hoe het rendement eruit komt te zien en of de klant zich daadwerkelijk met het object kan onderscheiden.

Op het moment dat wij de financiële lease van materieel in orde maken, scheelt dat de klant tijd. Maar er is nog een ander belangrijk voordeel. De klant weet dat wij onafhankelijk in de markt te werk gaan en dat we alleen de beste oplossing zoeken. Iedere beschikbare optie die we bekijken, is toegespitst op jouw situatie.

Eén team
Transparant, dat is onze werkwijze. We denken met je mee en zijn oplossingsgericht. We vormen een betrokken team, dat bank- en merkonafhankelijk is. Het uitzoekwerk van dit team loont zich. We komen graag bij je langs en nodigen je ook van harte uit op ons kantoor. Mentoor Lease is er voor jou om je te helpen en te ondersteunen in je toekomstplannen. Samen zorgen we ervoor dat je nog meer rendement behaalt. Rendement dat mede mogelijk wordt gemaakt met de aanschaf van nieuw materieel.


"Zodra jullie de oplossing niet zien, weten we dat het elders ook geen zin heeft", horen we van klanten terug. Dat heeft volgens ons alles te maken met maatwerk en persoonlijk contact. We vinden het niet nodig dat van jou of de leverancier wordt verwacht dat jullie alles in je eentje opknappen.

Betrokken
Als klant bepaal jij de objectkeuze en onderhandel je over de conditie met de leverancier. De rest van het papieren traject verzorgen wij, tot en met de uitbetaling. Wij noemen dat 'mentoren'. Jij hebt behoefte aan betrokkenheid bij jouw situatie. Logisch, want je staat op het punt een grote financiële beslissing te nemen. Net als jij hebben we er belang bij dat het goed uitpakt. Inspelen op de behoeften van iedere klant is dan ook precies wat we doen.


Breng partijen op de juiste punten samen en men versterkt elkaar. Iedereen heeft eigen kwaliteiten. Je wilt door kunnen gaan met je werk en niet alles zelf hoeven doen. Wat je wilt is een oplossing voor de vraag die je bij ons hebt neergelegd.


Een lange termijnrelatie met een zakenrelatie waar je telkens op kunt terugvallen. Dat is de insteek van onze dienstverlening. We kennen iedere klant en diens situatie. Dat zorgt ervoor dat we in een vervolgtraject heel snel kunnen schakelen, juist omdat we weten hoe de klant en zijn bedrijf in elkaar steken. Een klant een nummer geven in de administratie? Dat is echt iets wat we nooit zouden willen.

Over ons
Anita Rouwenhorst
Over ons
Els Oltvoort
Over ons
Nina Klink
Over ons
Jan Harm Kok